Sex og outfit

Nok et lite eksperiment om overskriften trekker lesere. 

Hvilket av ordene gjorde at du klikka deg inn på denne bloggen og hvorfor? :)

 

Dagens tema er derimot noe helt annet, hehe

I dag grubler jeg over hvor viktig klær og mote egentlig er. Kjøper man merkeklær for å imponere andre, eller for å føle seg vel selv?

Det var i grunnen en liten samtale jeg snappet opp på gata som fikk meg til å undres over dette.

To jenter på ca 14.-15 år:

- Hvorfor må vi egentlig lære om "dette faget" på skolen? Vi skal jo uansett bare jobbe på BIK BOK!

- Helt enig, det er jo helt unødvendig. Jeg skjønner det med religion og språk og sånt!!!

Er det flere som har slike STORE ambisjoner? :)

 


6 kommentarer

Nina - VINN 20.000 KRONER!

10.10.2012 kl.20:51

Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

Sunniva Lykke

10.10.2012 kl.20:53

Hahaha! Syns jeg ser disse fjortisjentene! For å svare på spørsmålet ditt: det var kombinasjonen sex og outfit som gjorde meg nysgjerrig. Trodde du skulle diskutere en evt sammenheng mellom outfit og sex! Haha!

Juthamat~

10.10.2012 kl.20:58

Samme som Sunniva^^ hahah.

SølviHjelvik

10.10.2012 kl.21:20

Jeg klikka inn pga kombinasjonen. Hadde ikke noen tanker om innlegg som f.eks handlet om kombinasjonene av ordene, tenkte bare "Hva er dette? xD" åsså klikket jeg! ;D

Nysgjerrige meg

10.10.2012 kl.22:09

Takk for fine og artige kommentarer. Jeg er veldig fornøyd med at dere gikk "rett på". hehe

Juthamat~

11.10.2012 kl.15:47

Sv; No problem. :-)

Skriv en ny kommentar

Nysgjerrige meg

Nysgjerrige meg

0, Alta

Jeg er en undrende person, som startet denne bloggen for å finne ut litt mer om hva som befinner seg bak sminke og fancy klær hos andre bloggere. Etter å ha lest gjennom topplisten på blogg.no, greier jeg ikke finne annet enn klær og sminke. Nå er jeg rett og slett nysgjerrig på hvilke andre interesser som fenger bloggere?

Kategorier

Arkiv

hits