Bare klær og sminke?

Først vil jeg ønske nysgjerrige lesere velkommen til min blogg. 

Av ren nysgjerrighet vil jeg gjerne prøve å finne ut hva slags interesser bloggere har ved siden av klær, sminke og interiør. Det er også interessant å finne ut hva bloggere liker å lese, og hvorfor. 

Hvorfor er det 40 blogger på topplisten som alle handler om det samme? Er det mangel på fantasi, eller er det rett og slett dette som er spennende og inn? 

Dette innlegget vil jeg poste på flere blogger, og neste innlegg vil inneholde en slags oppsummering av hva jeg finner ut. 

Besøk gjerne bloggen min for oppdatering i saken :)

 

 

 

16 kommentarer

Emilie

07.10.2012 kl.20:46

Det er vel blitt sånn på blogg.no at folk tror at blogg = outfits og sminke, og når nye bloggere som tror at det er sånn begynner å blogge så blogger de om det samme, og så blir det selvforsterkende. Ser du utenfor blogg.no (ikke på sider som femelle og lignende som etter min mening bare er en forlengelse av rosabloggingen på blogg.no), så vil du se at situasjonen er en ganske annen. Særlig hvis man ser enda lenger og ser utenfor Norge. Der eksisterer nesten ikke rosabloggingen.

Ser frem til å se hva du finner ut i din søken ;)

Nysgjerrige meg

07.10.2012 kl.20:51

Takk for svar. Jeg har lest mange andre blogger med drøssevis av tema, men det som faktisk forundrer meg er at topplistene er fylt med klær og sminke :) Gleder meg også til flere svar.
jeg blogger om min hverdag, bøker, etter som jeg er en bok elsker! men det er tydelig at om du er blond, tynn og en viss størrelse på pupper kommer du langt i bloggverden :)

slankerinna

07.10.2012 kl.21:08

Jeg skriver for det meste om kosthold,aktivitet, trening og vektreduksjon,men inntresserer meg for oppussing,interiør og det meste kreativt,jeg jobber som snekker.Dette skriver jeg ikke om siden jeg har valgt å skaffe meg en temablogg og vil fokusere på dette temaet.Blir spennende å se hva du finner ut.Jeg sendte deg en venneforespørsel,håper du godtar :)

Nysgjerrige meg

07.10.2012 kl.21:09

Det som er interessant er også hvor mange som leser bloggene. Leser disse også andre blogger? :)

Nysgjerrige meg

07.10.2012 kl.21:11

Jeg har godtatt venneforespørselen din Slankerinna.

Jeg har også forstått det slik at der er smart å holde seg innenfor et tema :)

Michelle

07.10.2012 kl.21:21

Jeg syns det er morsomt å lese om spesielt interiør, fordi jeg selv er veldig opptatt av det og litt småsprø når det gjelder dette temaet:-) Jeg syns det er inspirerende. Jeg syns derimot ikke det er like morsomt å lese om outfits og mote hver eneste dag, det blir litt for ensformig for meg. For all del, post et outfitbilde i ny og ne, men ikke bare det hver dag.

Jeg er ellers veldig glad i bloggere som skriver om reiser/reisemål, bloggere som skriver om de små hverdagsgledene, fotoblogger som tar fine og inspirerende bilder. Andre blogger jeg leser fast er de dønn ærlige som tar for seg morsomme og alvorlige "problemer" i samfunnet. Jeg syns også bloggere som bruker mye ironi (og selvironi) og sarkasme angående noen temaer er kjempevittig, haha :-) Jeg liker også å lese om bloggere som er kreative og som finner på mye nytt, feks scrapbooksaker eller ting i den duren. Her har du en liste over blogginnlegg jeg liker å lese :-)

Nysgjerrige meg

07.10.2012 kl.21:32

Takk for svar Michelle. Skal ta med meg svarene dine som tips når jeg skal blogge selv :)

Elise Bjørnson Kleven

07.10.2012 kl.21:42

Sant! Alle blogger om det samme. :/

Nysgjerrige meg

07.10.2012 kl.21:53

Veldig mange blogger om samme tema, men masse spennende å finne om man leter litt lengre ned på lista :)

Ungdomsperioden

07.10.2012 kl.22:02

Der skiller jeg meg ut! :)

Nysgjerrige meg

07.10.2012 kl.22:13

Jeg ble nysgjerrig nå, men kom meg ikke inn på bloggen din "Ungdomsperioden" :)

Anna

07.10.2012 kl.23:26

Er jo en del treningsblogger på topplista også da;)

Happypain

08.10.2012 kl.01:32

syns det var utrolig fint at du er nysgjerrig på det! man kan jo virkelig begynne å lure. Sier jo litt om hvorfor dagens unge er så opptatt av utseende. Lykke til med, kan jeg kalle det prosjektet? Si gjerne ifra når du kommer frem til noe lurt( eller kanskje finnes det ikke noen lur fasit på dette? Jeg føler ihvertfall at de som er ute etter mange lesere lager moteblogg, nettopp fordi det er det folk leser. Syns det er spennende og interessant med blogger som ikke bare fokuserer på sminke og klær. Kanskje du gjør det etterhvert?

Stor klem fra meg =)

Alexandra

08.10.2012 kl.14:30

Hei fin blogg!

Nysgjerrige meg

08.10.2012 kl.15:57

Takk for kommentarer. Vet ikke helt hvor jeg havner med denne bloggen, men jeg liker å gruble på ting som mange tenker men ikke sier :)

Skriv en ny kommentar

Nysgjerrige meg

Nysgjerrige meg

0, Alta

Jeg er en undrende person, som startet denne bloggen for å finne ut litt mer om hva som befinner seg bak sminke og fancy klær hos andre bloggere. Etter å ha lest gjennom topplisten på blogg.no, greier jeg ikke finne annet enn klær og sminke. Nå er jeg rett og slett nysgjerrig på hvilke andre interesser som fenger bloggere?

Kategorier

Arkiv

hits